Bed and Breakfast i hyggelige omgivelser

Hvis du og din familie har planer om at opleve Danmark på en ny måde,
​så kan I altid finde ly på vores Bed and Breakfast. Det danske vejr er utilregneligt, og derfor ønsker vi at være jeres vært, hvis I for eksempel skal opleve Hærvejen på gåben.

Vi tilbyder både enkeltmandsværelser og dobbeltværelser til par, familier og venner. Vi ønsker, at I skal have en god tid, mens I overnatter hos os - uanset jeres opholds varighed.

​En Bed and Breakfast tæt på forsamlinghus

​​Vi ligger tæt placeret på Funder Kirkeby Forsamlingshus, og mange af vores gæster benytter derfor muligheden for at overnatte hos os i stedet for at skulle køre hjem på festdagen /-natten.​

Hvad tilbyder vi?

Hvis I er på tur med venner eller familie, kan I booke værelser og overnatning hos os. Vi har flere værelser med TV, og derudover er der et fælles tekøkken, køleskab, kaffemaskine, toilet og badeværelse.

På vores fine, danske Bed and Breakfast vil I altid finde et opredt værelse, der er klar til brug, og vi inkluderer selvfølgelig en skøn morgenmad med hjemmebagte boller og hjemmelavet marmelade i prisen.

Området nær vores Bed and Breakfast

Vi ligger centralt i forhold til de mange seværdigheder, som ligger i Østjylland, og mange af dem har tusindvis af besøgende hvert år. Gården ligger ikke langt fra Silkeborg, og derfor kan I hurtigt tage et smut til byen for at opleve bylivet og de mange shoppe-muligheder.
​Særligt bemærkelsesværdigt er det nok, at vores Bed and Breakfast ligger placeret på Danmarks Hærvej, som er den gamle rute, man brugte for at transportere soldater og varer i gammel tid. Denne rute oplever stor popularitet, da den kan bruges som pilgrimsrute hele vejen til Norge.

Kontakt os og book et værelse

Hvad enten I søger den perfekte ramme for overnatning til fest eller en overnatning på vej hjem fra sommerferie eller et par overnatninger i dejlige Silkeborg og omegn, så ønsker vi at være der for jer. 

Kontakt os, så klarer vi en booking med det samme. 

Ønsker I at klare bookingen selv, så kan I klikke jer ind på vores online booking, hvor I selv kan se, hvad der er ledigt på vores Bed and Breakfast på den dato, I skulle ønske. For at se vores kontaktformular kan I klikke her.

For mere information, ring på telefon 21 47 13 36 eller skriv på e-mail ingerpape@live.dk.

Like vores side på Facebook, så bliver vi så glade.

Her lægger vi løbende nyheder og nye billeder ind.

Så kom ind og kig med. ​

Pape Bed & Breakfast

CVR: 12400195

Funder Kirkevej 10A
8600 Silkeborg

Telefon: 21 47 13 36

E-mail: ingerpape@live.dk